SUOSITUKSET

"Suosittelen lämpimästi kotimaista rypsiöljyä kaikkeen ruuanlaittoon" Laura Rosilainen, kokki

"Rypsipuriste on erinomainen ja kustannustehokas lisärehu ravihevosille, aina varsoista kilpahevosiin ja siitostammoihinkin. Suosittelen!" Ilkka Korpi, ravivalmentaja

REHUJEN JÄLLEENMYYJÄT

Trotton Ay / Pieni Loimikauppa, Pusula.

pieniloimikauppa.fi

Hevari Oy, Heinola

hevari.fi

OTA YHTEYTTÄ

Sata-Öljy Oy

Myllytie 1, 29250 NAKKILA

puh. 0500 860 877 sataoljy@nic.fi

AJANKOHTAISTA

Pieni loimikauppa / Trotton Ay rehujen jälleenmyyjäksi

Nummi-Pusulalainen Pieniloimikauppa.fi välittää Sata-Rypsi rehuja. Tutustu verkkokauppaan www.pieniloimikauppa.fi. Tuotteiden kuljetus on mahdollista sopia Etelä-Suomen raveihin.

Hevosetripa.jpg

Kylmäpuristettu rypsipuriste sopii erinomaisesti hevosille valkuais- ja energialisäksi. Valkuaista rypsipuristeessa on hieman vähemmän kuin soijarouheessa, mutta sen öljypitoisuus on noin 16%. Kylmäpuristettua rypsipuristetta käyttämällä hevosesi saa samasta rehusta valkuaisen sekä hyvälaatuisen öljyn. Kylmäpuristettu rypsipuriste on vitamiinipitoista ja se sisältää runsaasti etenkin vastustuskykyä tuovaa E-vitamiinia. Kylmäpuristettu rypsipuriste sopii lisärehuksi erityisen hyvin siitostammoille, varsoille ja kilpahevosille.

Energiaa ja lisävalkuaista vatsaongelmaisille

Rypsituotteet, sekä öljy, että erityisesti rypsipuriste soveltuvat erinomaisesti lisäenergian ja valkuaisen(vain puriste) lähteeksi vatsaongelmista tai vatsahaavasta kärsiville urheiluhevosille. Vatsaongelmien yhteydessä syötettävät rehujen energiapitoisuus on matala ja siksi lisäenergia ja - valkuainen on lähes aina tarpeen. Kauraa syötettäessä rypsituotteet auttavat pitämään väkirehun määrän maltillisena, vaikka hevonen tekisi raskasta työtä.

Kylmäpuristetusta rypsirehuöljystä energiaa suoritushevosille

Kylmäpuristettu rypsirehuöljy on paljon käytetty ja vitamiinipitoisuutensa vuoksi erinomainen energialisä hevosille. Pitkäaikaisella öljyn lisäruokinnalla on todettu positiivinen vaikutus hevosen kreatiinipitoisuuteen, joka tuo lisäpuristusta loppusuoralle.

Linkki MTT:n rehutaulukoihin (rypsipuriste).